Політика конфіденційності : Jenadin

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Останнє оновлення: 30 травня 2019 р.

Ваша конфіденційність дуже важлива для нас і тому ми відкриті по відношенню до того, як ми збираємо, використовуємо та обмінюємося інформацією про вас.

У контексті цієї політики дотримання конфіденційності, персональні дані означають будь-яку інформацію, що стосується ідентифікованої або фізичної особи, що ідентифікується; фізична особа, що ідентифікується - це особа, яка може бути ідентифікована прямо або опосередковано, зокрема, за допомогою посилання на ідентифікатор, такий як ім'я, ідентифікаційний номер, дані про місце знаходження, онлайн ідентифікатор (файли cookie) і т. д. («особисті дані»).

Якщо у вас є певні питання щодо політики конфіденційності, звертайтесь info@jenadin.com.ua

Збір інформації від дітей.

Ми не свідомо збираємо персональні дані, що стосуються дітей. У разі, якщо ми дізнаємося, що ми зібрали персональні дані від осіб молодше 18 років без попередньої згоди батьків, ми застосуємо заходи для негайного видалення такої інформації. Надаючи свої персональні дані Jenadin, ви підтверджуєте, що вам не менше 18 років.

Яку ми збираємо інформацію і як її використовуємо

Нам можуть знадобитися такі дані:

Під час реєстрації акаунта на сайті jenadin.com ми просимо вас повідомити свою адресу електронної пошти і вибрати пароль, який зберігається в нашій базі даних у зашифрованому вигляді – ми не маємо доступу до вашого паролю. Додаткову інформацію про свій акаунт ви можете отримати і редагувати в особистому кабінеті. Ви можете видалити свій акаунт з сайту, відправивши запит на пошту info@jenadin.com.ua .

При оформленні замовлення на Сайті користувач вказує прізвище, ім'я, адресу електронної пошти, контактний телефон, адресу доставки товару і дає згоду на використання вказаної інформації, її обробку і зберігання Компанією Jenadin, а також постачальниками і компаніями, які здійснюють доставку замовлення. Ми використовуємо цю інформацію для виконання своїх зобов'язань перед вами.

Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання угод, що укладаються, і прийнятих Сайтом відповідно до них зобов'язань з продажу і доставки Користувачу товару, а також з метою реклами. Згода Користувача висловлюється у зазначенні ним інформації у відповідних полях при оформленні замовлення.

Файли cookie

Jenadin використовує файли cookie для обробки інформації, включаючи інформацію з логів, ID користувача (відвідувача), якщо він / вона є зареєстрованим користувачем, дані про поведінкові шаблони відвідувача при відвідуванні нашого сайту. Це робиться для того, щоб надати вам кращий досвід, який гарантує безпеку нашого сайту і послуг, для маркетингових цілей і спрощення використання певних функцій. Файли cookie — це невеликий фрагмент тексту з даними, що переносяться на комп'ютери або пристрої сайтами для ведення записів і поліпшення функціональності на нашому сайті.

Файли cookie зберігаються на вашому індивідуальному пристрої, і ви повністю контролюєте їх використання. Ви можете відключити або обмежити передачу файлів cookie, змінивши налаштування свого веб-браузера. Файли cookie, які вже зібрані, ви можете видалити самостійно в будь-який час або звернувшись в нашу службу підтримки —  info@jenaidn.com.ua

Ви не зможете відмовитися від файлів cookie або інших технологій, необхідні для функціонування нашого веб-сайту і служб.

Повідомлення користувача – коли ви надсилаєте нам повідомлення (електронною поштою або іншим засобом), ми можемо зберігати ці повідомлення для обробки запитів, відповідей на питання і майбутнього удосконалення нашої служби клієнтської підтримки.

Програмне забезпечення, розроблене третіми особами, яке може використовуватись на Сайті, збирає і обробляє інформацію відповідно до власної політики конфіденційності.

Інші сайти – ця політика конфіденційності застосовувана тільки до Сайту jenadin.com. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого Сайту або на які ведуть посилання з нашого Сайту. Ці сайти можуть розміщувати на ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

Розсилки та інформаційні повідомлення:

Під час реєстрації на Сайті ви даєте згоду на отримання від нас розсилок рекламно-інформаційного характеру. Вказані розсилки містять інформацію про майбутні акції, розіграші та інші заходи Сайту.

Ви можете відписатись від розсилки у будь-який момент. Для цього потрібно перейти за відповідним посиланням у листі або написати в службу підтримки.

Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу і/або короткого повідомлення (sms) на номер телефону, вказані вами під час реєстрації або в особистому кабінеті. Рекламно-інформаційні матеріали можуть бути надані у вигляді паперово-поліграфічної та сувенірної продукції, вкладені до замовлень клієнтів і доставлені на вказану поштову адресу у вигляді листів і посилок.

Можливості вибору

У людей різні погляди на конфіденційність. Кожен користувач усвідомлено приймає рішення щодо надання права Компанії Jenadin на повне використання своїх персональних даних згідно із Законом України «Про захист персональних даних». Кожен користувач може:

Проглядати особисту інформацію, яка зберігається в його акаунті, і керувати нею за допомого Особистого кабінету.

Заборонити в браузері прийом усіх файлів cookie або налаштувати сповіщення про ці дані. Просимо взяти до уваги, що без файлів cookie деякі служби Jenadin можуть працювати не цілком коректно.

Доступ і розкриття інформації третім особам

Ми можемо передавати ваші персональні дані нашим стороннім постачальникам послуг, таким як аналітичні служби, платіжні системи, служби CRM і інші. Ці постачальники послуг можуть мати доступ до персональних даних, якщо це необхідно для виконання їх функцій. В даний час треті особи, з якими ми ділимося вашими даними, включають, але не обмежуються, Google, Facebook. Ми передаємо ваші платіжні дані платіжним системам для обробки платежів.

Ці постачальники послуг ретельно підібрані і відповідають високим стандартам захисту даних і безпеки. Ми обмінюємося з ними тільки тією інформацією, яка необхідна для запропонованих послуг, і ми зобов'язуємо їх зберігати будь-яку інформацію, яку ми їм надаємо, як конфіденційну.

Ми передамо ваші дані третім особам без вашої прямої згоди, тільки в тому випадку, якщо ми зобов'язані зробити це відповідно до закону або вимогам суду.

Захист інформації

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб вберегти Компанію  Jenadin і наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття, або знищення даних, які зберігаються у нас. До цих заходів належать, зокрема:

використання SSL-шифрування в роботі наших служб;

надання доступу до особистої інформації тільки тим співробітникам, підрядникам і агентам Компанії Jenadin, яким необхідно володіти цією інформацією для здійснення виконуваних від імені Компанії Jenadin операцій. Невиконання цими особами договірних зобов'язань з дотримання конфіденційності веде до санкцій, включно зі звільненням і кримінальним переслідуванням.

Доступ до особистої інформації та її оновлення

У Вас завжди є доступ до своїх персональних даних на Сайті Компанії Jenadin. Якщо вони вказані неправильно, ми завжди можемо їх видалити, якщо тільки їх зберігання не вимагається законом і не обумовлене законними діловими цілями. У деяких випадках на прохання змінити персональні дані ми можемо попросити користувача підтвердити свою особу та інформацію, яку він хоче отримати, змінити або видалити.

Ми можемо відхиляти багаторазово повторювані заявки, а також запити, які вимагають масштабних технічних робіт (наприклад, створити нову систему або значно змінити існуючу), які піддають ризику конфіденційність інших користувачів, а також ті, які містять даремні пропозиції (наприклад, обробити інформацію на резервних копіях).

У зв'язку з особливостями роботи певних служб, після видалення з активних серверів інформація може зберігатися протягом обмеженого терміну в наших системах резервного копіювання до того часу, поки не буде остаточно видалена.

Дотримання вимог

Компанія Jenadin дотримується прийнятих в Україні принципів конфіденційності щодо повідомлення, вибору, передання, безпеки, цілісності даних і доступу до них.

Ми регулярно перевіряємо дотримання цієї політики конфіденційності.

Зміна цієї політики конфіденційності

Час від часу наша політика конфіденційності може змінюватись. Однак ми не маємо наміру і не будемо обмежувати права користувачів без їх вочевидь вираженої згоди. Усі оновлення політики конфіденційності відображаються на цій сторінці. Якщо зміни будуть значними, ми повідомимо вас електронною поштою.